Salonhouder

U heeft onze kwalitatief hoogstaande apparatuur voor permanente ontharing, huidverbetering of vet bevriezing staan. En dan? De kennis om er resultaatgericht en veilig mee te werken komt niet vanzelf en ook klanten weten niet automatisch de weg naar uw salon te vinden. Daarom krijgt u van ons alle middelen die nodig zijn om uw investering te laten renderen: adequate scholing in het behandelen met de machines en alle mogelijke ondersteuning op het gebied van marketing. De MedCos-certificering tot MedCos Partner draagt bij aan de kwaliteitsuitstraling van uw salon.

Neem contact op!

Het MedCos Totaalconcept

Het MedCos totaalconcept, ontstaan uit onze jarenlange ervaring, opgebouwde kennis en internationale omvang en netwerk, bestaat uit een 6-tal peilers. Volgens ons zijn deze peilers allen van essentieel belang om succesvol met de MedCos apparatuur te kunnen werken.
De MedCos apparatuur
MedCos is de specialist voor zeer hoogwaardige IPL-, anti-aging en cryolipolyse apparatuur. Uitgangspunten van haar apparatuur zijn altijd kwaliteit, comfort en toegankelijkheid.

Meer informatie over de MedCos Body-Wizard
Meer informatie over de MedCos IPL HighEnergy Pro
Meer informatie over de MedCos IPL HighPower
Meer informatie over de MedCos MicroSkinPolish

Training / opleiding
Bij de aanschaf van een MedCos systeem hoort een zeer gedegen opleiding. Bij ieder systeem zitten andere gradaties van trainingen, toegespitst op de behandelmogelijkheden en complexiteit. Naast de opleiding krijgt u een geprotocolleerde trainingsmanual met daarin de richtlijnen voor een goed en verantwoord gebruik van de MedCos-apparatuur, de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden, de informatieoverdracht naar de cliënt en alle andere benodigde informatie.

Meer informatie
Commerciële ondersteuning
Bent u als saloneigenaar een ster in behandelen en in het klantencontact, maar minder goed in marketing, sales en communicatie? Geen nood! MedCos voorziet elke Partner die start met onze apparatuur van de nodige promotiematerialen en hulp bij de inzet ervan. Zo krijgt u toegang tot de exclusieve VIP-Area op onze website waarin u gefaciliteerd wordt in al het mogelijke drukwerk (onder andere flyers, mailingkaarten, banieren, posters, afsprakenkaartjes, waardecheques, actiecoupons) en een diversiteit aan kant en klare advertenties voor in de krant en om op social media als Facebook te plaatsen. Naast deze fysieke uitingen zullen met regelmaat nieuwsbrieven gepubliceerd worden welke u door kunt zenden aan uw cliënten. Deze databank updaten wij met grote regelmaat zodat er altijd een actie of boodschap is welke u kunt communiceren aan uw klant.

Meer informatie
Ondersteuning bedrijfsvoering
Naast de commerciële ondersteuning gericht op het renderen van de MedCos apparatuur krijgt u ondersteuning van onze medewerkers aftersales, die samen met u bekijken hoe de salon er voor staat. Wat is het product- en dienstenaanbod, wat is de salonuitstraling, hoe ziet de opleiding van uw werknemers eruit en wat zijn de activiteiten en resultaten van het huidige marketingbeleid? Wij brengen deze zaken transparant in kaart en dragen eventuele adviezen aan waar u gelijk mee aan de slag kunt.

Meer informatie


Imago (5)Service ondersteuning
Wij bieden u op onze apparatuur een, in de beautywereld uitzonderlijke, All-in garantie van maar liefst vijf jaar! MedCos heeft tevens een eigen technische dienst die eventuele storingen direct oplost. Zo hoeft u, in geval van een calamiteit, niet weken te wachten op vervangende onderdelen, blijft de service naar uw klanten optimaal en loopt u geen risico op omzetverlies.

Meer informatie


Medcos IPL microdermabrasie definitief ontharenApparatuur financiering
Omdat wij begrijpen dat ondernemers – zeker in deze tijd – geen grote sommen geld hebben om te investeren, zorgen wij voor financieringsoplossingen. In samenwerking met verschillende gerenommeerde financieringsmaatschappijen die geloven in ons product, ons totaalconcept en de markt, bieden we bijvoorbeeld aantrekkelijke leasemogelijkheden.

Meer informatie


MSP (5)