Uitstekende klantenservice

Zeer snel leverbaar

Machines bewonderen in onze showroom

Evelien Leijten, Evelien Résidence de Beauté in Ulvenhout

MedCos past altijd als eerste nieuwe technologieën toe en is daarin zeer innovatief. De apparaten zijn heel efficiënt en dat heeft onder meer als resultaat dat ze zowel ons als onze klanten tijd besparen. Daarom heb ik besloten om na de aankoop van mijn eerste MedCos-apparaat meerdere machines bij hen aan te schaffen.

De mensen achter MedCos zijn heel betrokken en geven erg goede service. Ik koester onze samenwerking. Het zijn de persoonlijke manier van klantencontact en de flexibiliteit. Dat maakt MedCos een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. En het past precies bij dat waar wij ook voor staan.

Ann van der Velden, Instituut Zenza in Hoogstraten

De groei van mijn salon is echt te danken aan twee apparaten van MedCos. Het eerste apparaat dat ik in 2016 aanschafte, was de IPL High Energy Pro. Dit heb ik later ingeruild voor de IPL SHR. Toen ik ook nog twee exemplaren van de Body-Wizard kocht, kreeg ik er in no time 200 nieuwe klanten bij. Sindsdien is mijn agenda continu volgeboekt met cryo-behandelingen.

MedCos brengt steeds apparaten uit die een gat in de markt zijn. De resultaten van die apparaten zijn altijd zoals vooraf beloofd. En als er dan toch eens problemen zijn, staat er snel iemand aan de deur om het op te lossen. MedCos onderscheidt zich op het gebied van innovatie en efficiëntie en de investeringen zijn voor ons echt de moeite waard.

Angelique Hamelink, Mooii by Angelique in Terneuzen

In MedCos heb ik echt een sparringpartner gevonden. De samenwerking bevalt prima, ze staan altijd direct voor je klaar. Ik werkte al twee jaar naar volle tevredenheid met de Body-wizard, maar omdat ik altijd in ben voor verbetering, heb ik onlangs gekozen voor de Body-wizard Duo. Ook werk ik sinds kort met de nieuwste IPL SHR.

Omdat de Duo geen twee maar vier koppen heeft, kun je vier zones tegelijk behandelen, bijvoorbeeld buik en lovehandles. Voorheen moesten klanten tweemaal een uur liggen voor beide zones en nu zijn ze in één uur klaar. Hierdoor zijn ze eerder bereid een extra zone te laten behandelen. Daarnaast is het tijdbesparend en efficiënt, zowel voor de klant als voor ons. Bovendien kunnen vriendinnen, partners of moeders en dochters nu tegelijk een zone laten behandelen. En dankzij het feit dat de vetcellen eerst verwarmd worden en daarna bevroren, zijn de behandelingen enorm effectief.

Maartje van Loon, Apprenza cosmedisch instituut in Poppel

Al sinds de opening van mijn salon, 15 jaar geleden, werk ik met de apparatuur van MedCos. Ik ben gestart met de IPL, schafte later de MSP aan en anderhalf jaar geleden de Body-wizard. Inmiddels is een groot aantal klanten klaar met het gehele afslanktraject en de resultaten zijn erg goed.

Ik heb zelf een Apprenza Vetbevriezingsprogramma ontwikkeld. Dat is een compleet programma, bestaande uit behandelingen met de Body-wizard, producten en ook een stuk ondersteuning. Hiermee boeken we optimale resultaten. Mensen nemen het gehele pakket af en dat loopt als een trein. Ik ben direct op deze manier gaan werken en had in één weekend de aanschafkosten van het apparaat terugverdiend. We maken in ons instituut voor iedereen een programma op maat en daarin spelen de behandelingen en apparatuur van MedCos een belangrijke rol. We zetten altijd in op een duurzaam resultaat en daarvoor hebben we de juiste apparatuur in huis.

Sommige aanbieders beloven gouden bergen, maar ik weet dankzij mijn uitgebreide ervaring met MedCos dat het een goed en betrouwbaar bedrijf is, waar de lijnen kort zijn en de mensen altijd voor je klaar staan.