Over MedCos

MedCos is een internationaal opererend Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van cosmetische apparatuur. MedCos ontwikkelt en produceert haar apparatuur in Nederland volgens de hoogste eisen en levert deze in een combinatie met een uniek totaalconcept aan haar afnemers. Kwaliteit, veiligheid en onderscheidendheid van de apparatuur en transparante voorlichting in de relatie met de MedCos Partners en hun klanten vormen de basis van alle activiteiten.

Meer dan een apparaat

Door het bundelen van uw vakkennis en onze expertise, krijgt u de mogelijkheid zich als een echte vakspecialist te profileren. Samen met ons en alle MedCos Partners vormt u een community waarin we kennis en ervaring delen.

U als partner ontvangt naast de betrouwbare en resultaatgerichte apparatuur, alle ondersteuning op punten waarop wij u kunnen versterken. Het complete en transparante totaalconcept van MedCos ontzorgt en stelt u in staat uw behandelingen optimaal uit te voeren en uw omzet te verhogen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor IPL apparatuur voor haarverwijdering en cryolipolyse apparatuur om vet te verliezen.