Uitstekende klantenservice

Zeer snel leverbaar

Machines bewonderen in onze showroom

MedCos MicroSkinPolish

De MedCos MicroSkinPolisch is een hoogwaardig apparaat die zorgt voor het verbeteren van de huidtextuur, doorbloeding/ lymfecirculatie, elasticiteit en de doorlaatbaarheid van de huid en celprofilatie. De machine zorgt voor vermindering van pigmentatie, grove poriën, fijne lijntjes en onzuiverheden. De MedCos Microskinpolish heeft 3 krachtige behandelingen die achtereen volgend worden uitgevoerd door een en dezelfde machine.

Waarom de MedCos MicroSkinPolish?

In een stap-voor-stap-behandeling zorgt deze combinatie voor ongekende resultaten op het gebied van huidverbetering voor uw klanten. De veiligheid en kwaliteit van de afzonderlijke technologieën zijn door internationaal wetenschappelijke onderzoeken onderbouwd. Het tijdens stap 2 te gebruiken MedCos hyaluronzuur en de tijdens stap 3 te gebruiken MedCos Polishing serum zijn beide door een onafhankelijk bureau, dermatologisch getest en gecertificeerd als ‘Very good’. Hierdoor hebben ze de hoogwaardige TUV-certificering ontvangen.

Stap 1 Microdermabrasie:

Bij de eerste stap MedCos Microdermabrasie gaan we met de pen over de huid heen deze trekt vacuüm er gaan kleine kristallen over de huid heen, deze kristallen zorgen voor een verwijdering van de dode huidcellen die op de huid liggen. Dit zorgt ervoor dat de huidoppervlakte weer kan ademen en het meer voedingstoffen kan opnemen.

Stap 2 Low Level Theraphy (LLLT of Koudlaser):

Met de koudlaser ga we over de huid heen en masseren we het Medcos Hyaluronzuur in op de net behandelde huid. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding beter door het gelaat stroomt en een stimulans geeft aan de bindweefselcellen voor een strakkere huid. De laser zorgt voor een kalmerende en verzachtende werking op de huid na het uitvoeren van de 1ste stap.

Stap 3 Polishing:

Met de 3e stap gebruiken we de roterende massagekop met deze techniek gaan we de huid van het gelaat polishen. Dit doen we door de MedCos Polishing Serum in de huid te masseren, hiermee polijsten als het ware de huid voor verwarmend en relaxend effect.

Behandelkuur:

Een MedCos Microdermabrasie behandel kuur bestaat uit 6 tot 8 behandelingen. Tussen de behandelingen zitten ongeveer 10 dagen. Als deze kuur klaar is kan je na elke 6 weken terug komen voor een onderhoudsbehandeling. Een belangrijke opmerking is wel dat men na de MedCos MicroSkinPolish behandelingen een goede zonbeschermingsfactor dient te gebruiken en directe blootstelling aan de zon te vermijden.

Eigenschappen:

  • Drie MedCos huid verbeterende behandelingen ineen
  • Overtuigende en snelle resultaten op gebied van huidverjonging en verbetering
  • Krachtig, veilig en zeer effectief

                 Meer weten over de MedCos MicroSkinPolish behandeling?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de MedCos microskinpolish behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de MedCos microskinpolish behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer +31 (0)35 695 60 90 of stuur even een mailtje naar info@medcos.nl. Ook kunt u via onze contactpagina uw gegevens achterlaten. Wij staan u vervolgens zo spoedig mogelijk te woord om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u de MedCos microskinpolish behandeling zelf ondergaan? Dan kunt u via onze website op zoek gaan naar een MedCos microskinpolish behandelaar in de buurt. Wij hebben namelijk verschillende behandelaars bij u in de buurt als partner.

MSP-6

Contactinformatie

Energieweg 8
1271 ED Huizen
The Netherlands

info@medcos.nl
+31 (0)35 695 60 90

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze apparatuur? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.