Uitstekende klantenservice

Zeer snel leverbaar

Machines bewonderen in onze showroom

MedCos IPL HighPower

De MedCos IPL HighPower is gebaseerd op de IPL-technologie en biedt goede resultaten. De werkelijke energie output van 135 Joules per flits is perfect geschikt voor 3 veelgevraagde behandelingen; definitief ontharen, huidverbetering/huidverjonging en acné. De MedCos IPL HighPower is een krachtig en professioneel IPL-apparaat, waarmee u verbluffende resultaten bereikt. Het IPL ontharingsapparaat zet lichtenergie in de haarfollikel om in warmte-energie. Hierdoor kan er een pijnloze en veilige vernietiging van de haarwortel plaatsvinden. Om een optimaal resultaat te bereiken zijn ongeveer 5 tot 8 behandelingen nodig. De kosten per flits zijn laag. Daarnaast kunnen wij door de innovatieve water – en luchtkoeling ook het comfort van uw klanten waarborgen.

De MedCos IPL HighPower geeft in korte flitsen hoog energetisch licht af dat op de huid word gericht. Dit licht word door de huid geabsorbeerd waardoor een huidverjongend effect kan worden bereikt. Gepigmenteerde en rode vlekjes vervagen, poriën in de huid verkleinen en huidverslapping en rimpelvorming worden tegengegaan.

Welke behandelingen kun je uitvoeren met de MedCos IPL HighPower?

Veroudering van de huid is in de genen vastgelegd en dus individueel bepaald. Maar ook omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol in het verouderingsproces van de huid. Met name de huid wordt meer dan andere organen blootgesteld aan factoren uit de omgeving. De meeste invloed voor een versnelde veroudering is de chronische belasting met UV- straling, afkomstig van zonlicht. Andere factoren die het verouderingsproces van de huid versnellen zijn nicotine gebruik, zwaartekracht en klimatologische (hitte & wind) omstandigheden.

  • De huid word dunner.
  • Vorm en samenstelling van de huid verslechtert, er ontstaan rimpels.
  • Poriën in de huid verdwijnen.
  • De talg- en zweetproductie neemt af, de huid droogt makkelijk uit.
  • Pigmentverschuivingen treden op en ouderdomsvlekjes ontstaan.
  • Bloedvaatjes verwijden en couperose kan ontstaan.

               Meer weten over de MedCos IPL HighPower behandeling?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de MedCos IPL behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de IPL behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer +31 (0)35 695 60 90 of stuur even een mailtje naar info@medcos.nl. Ook kunt u via onze contactpagina uw gegevens achterlaten. Wij staan u vervolgens zo spoedig mogelijk te woord om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u de MedCos IPL behandeling zelf ondergaan? Dan kunt u via onze website op zoek gaan naar een MedCos IPL behandelaar bij u in de buurt. Wij hebben namelijk verschillende behandelaars als partner.

medcos_device

Contactinformatie

Energieweg 8
1271 ED Huizen
The Netherlands

info@medcos.nl
+31 (0)35 695 60 90

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze apparatuur? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.