Uitstekende klantenservice

Zeer snel leverbaar

Machines bewonderen in onze showroom

MedCos IPL HighEnergy Pro

Voor veel personen is het vervelend om zich continu te moeten scheren, waxen of epileren. MedCos heeft professionele apparatuur voor definitief ontharen. Als salonhouder is het raadzaam om hier op in te spelen.  De MedCos IPL HighEnergy Pro is een zeer krachtig IPL-apparaat waarmee u bijzonder overtuigende resultaten kunt behalen bij uw klanten. Het is uitermate geschikt voor definitief ontharen, huidverjonging en -verbetering en geeft echte oplossingen voor couperose, spider naevi en acné. Hierdoor is de MedCos IPL HighEnergy Pro een onmisbare aanvulling op de cosmetische apparatuur in uw salon.

De MedCos IPL HighEnergie Pro is een veilig en technisch hoogwaardig IPL apparaat dat werkt op basis van zichtbaar, hoog energetisch gepulseerd licht dat op de huid word gericht. Door middel van dit gepulseerde licht komen verschillende indicaties in aanmerking voor een effectieve behandeling. De MedCos IPL werkt met verschillende diafragma’s en filters voor de verschillende behandelindicaties.

Het handstuk is compact zodat het goed hanteerbaar is en men gemakkelijk met behulp van de verschillende diafragma’s alle lichaamsdelen kan bereiken. Het MedCos IPL Systeem beschikt over een unieke geavanceerde, geluidsarm en gereguleerde koelsysteem waardoor de temperatuur in de behandelkop en het apparaat continu gewaarborgd blijft. Mocht de temperatuur onverhoopt toch boven een bepaalde waarde komen, dan zal het ingebouwde alarm systeem u waarschuwen.

Met de MedCos IPL systemen kunnen ongewenst haargroei, huidveroudering en acné effectief behandeld worden. De MedCos IPL HighEnergie Pro biedt tevens de mogelijkheid om couperose en spider naevi op een effectieve manier te behandelen. Door het grote contactfilter met ontharingsbehandelingen en de korte puls interval is een korte behandeltijd mogelijk.

Kan iedereen met de MedCos HighEnergie Pro behandeld worden?

Voor ongewenst haargroei kan overal op het lichaam een behandeling plaatsvinden. ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker zijn. Blonde, rode of grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn derhalve vaak niet te behandelen. Bij mensen met een donkere of getinte huid kan er geen behandeling plaatsvinden wegens het te hoge pigment gehalte in de huid.

Hoelang duurt een behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van het oppervlakte waar de behandeling op plaats zal vinden. Elke licht flits met de MedCos IPL kan  een gebied van 5 centimeter lang en 2 centimeter breed behandelen. Hierdoor is de behandeltijd veel korter dan met andere IPL methoden, bijvoorbeeld zijn oksels in 5 minuten gedaan.

Vanaf welke leeftijd kan de behandeling gedaan worden?

Dit is afhankelijk van de volgroeiing van het lichaam van de te behandelen persoon en moet individueel bekeken worden. Wel is er bij een minderjarige altijd toestemming van de ouders of voogd nodig waarbij een overleg met een arts of behandelend specialist ook raadzaam is. Over het algemeen zal er een leeftijdsgrens van af 16 jaar aangehouden worden.

Welke behandelingen kun je uitvoeren met de MedCos HighEnergie Pro?

               Meer weten over de MedCos IPL HighEnergie Pro behandeling?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de IPL behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de IPL behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer +31 (0)35 695 60 90 of stuur even een mailtje naar info@medcos.nl. Ook kunt u via onze contactpagina uw gegevens achterlaten. Wij staan u vervolgens zo spoedig mogelijk te woord om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u de MedCos IPL behandeling zelf ondergaan? Dan kunt u via onze website op zoek gaan naar een MedCos IPL behandelaar bij u in de buurt. Wij hebben namelijk verschillende behandelaars als partner.

Contactinformatie

Energieweg 8
1271 ED Huizen
The Netherlands

info@medcos.nl
+31 (0)35 695 60 90

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze apparatuur? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.