Uitstekende klantenservice

Zeer snel leverbaar

Machines bewonderen in onze showroom

MedCos Body-wizard

De Body-wizard van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden.

Tijdens de MedCos Body- Wizard cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam word afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandel gebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non- invasieve behandelkop, welke het oppervlakte huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke MedCos Body- Wizard cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van gemiddeld acht tot twaalf weken. De resultaten zullen na een periode van twee tot drie maanden zichtbaar zijn.

Door middel van het initieel verwarmen van de huid zal het vet als het ware losgeweekt worden. Hierdoor kan er tijdens het koelingsproces meer vet worden behandeld doordat er een grotere opname door middel van vacuüm mogelijk is van huid met vetcellen.

Geen operaties nodig

Omdat de MedCos Body- Wizard cryolipolyse behandeling een non- invasieve benadeling is kunnen direct na de behandeling de dagelijkse activiteiten weer opgepakt worden zoals werk en sport. De Medcos Body- Wizard cryolipolyse behandeling duurt circa 1 uur en kan gemakkelijk tijdens de lunchpauze of op een ander handig moment op de dag worden ingepland.

De MedCos Body- wizard cryolipolyse behandeling is een unieke behandeling met betoverende resultaten. Met wereldwijd meer dan 1 miljoen uitgevoerde cryolipolyse behandelingen zijn er steeds meer mensen die zich beter voelen dankzij het persoonlijke behandelplan dat is afgestemd op hun lichaam.

  • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
  • Er worden geen naalden gebruikt
  • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
  • Zelfs mogelijk tijdens uw lunchpauze
  • Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd
  • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt
  • De MedCos behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
  • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

       Meer weten over de MedCos Body- Wizard cryolipolyse behandeling?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de MedCos cryolipolyse behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de MedCos cryolipolyse behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer +31 (0)35 695 60 90 of stuur even een mailtje naar info@medcos.nl. Ook kunt u via onze contactpagina op onze website uw gegevens achterlaten. Wij staan u vervolgens zo spoedig mogelijk te woord om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u de MedCos cryolipolyse behandeling ondergaan om zo snel mogelijk van u vetcellen af te zijn? Dan kunt u via onze website op zoek gaan naar een MedCos cryolipolyse behandelaar bij u in de buurt. Wij hebben namelijk verschillende behandelaars als partner.

Contactinformatie

Energieweg 8
1271 ED Huizen
The Netherlands

info@medcos.nl
+31 (0)35 695 60 90

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze apparatuur? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.