Uitstekende klantenservice

Zeer snel leverbaar

Machines bewonderen in onze showroom

Onze machines

MedCos Skinsolutions beschikt over zes exclusieve cosmetische apparaten, geschikt voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialiste. De uitgangspunten voor onze apparatuur zijn kwaliteit, comfort en toegankelijkheid.

MedCos Body-wizard Duo

De MedCos Body-wizard Duo is een van de meest effectieve en veilige methodes voor freezesculpting. De cryolipolyse behandeling oftewel een freezesculpting behandeling, is een pijnloze non-invasieve behandeling voor het verwijderen van vetcellen. Tevens is de Body-wizard Duo voorzien van vier handstukken welke gelijktijdig werken zodat er twee klanten in een tijdsbestek van één uur behandeld kunnen worden.

MedCos Body-wizard

De Body-wizard van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden.

MedCos IPL SHR HighEnergy

MedCos blijft als Benelux IPL marktleider innoveren. De nieuw ontwikkelde MedCos IPL SHR HighEnergy New is een zeer krachtig lichttherapie systeem met zowel een IPL als SHR toepassingsmogelijkheid. Hierdoor is dit systeem uitermate geschikt voor de behandeling van nagenoeg elke huidskleur.

MedCos IPL HighPower

Menig mens vindt het vervelend om zicht continu te moeten scheren, waxen of epileren. MedCos biedt professionele apparatuur voor definitief ontharen. Als salonhouder is het slim om hier op in te spelen.  De MedCos IPL HighEnergy Pro is een zeer krachtig IPL-apparaat waarmee u bijzonder overtuigende resultaten behaalt bij uw klanten. Het is uitermate geschikt voor definitief ontharen, huidverjonging en -verbetering en bied echte oplossingen voor couperose, spider naevi en acne.

MedCos IPL HighEnergy Pro

De MedCos IPL HighEnergy Pro is een zeer krachtig en compleet IPL-apparaat met maar liefst 5 behandelmogelijkheden: definitief ontharen, huidverjonging/huidverbetering, couperose, spider naevi en acné. De uitzonderlijke werkelijke energie-output van 190 Joules per flits geeft in alle gevallen zeer effectieve en duurzame resultaten.

MedCos MicroSkinPolish

Een gelijkwaardig alternatief voor een chirurgisch-cosmetische ingreep is de MedCos MicroSkinPolish. Dit zeer onderscheidende apparaat gaat een stap verder dan andere apparatuur voor huidverbetering. De drie-in-één-behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing levert in combinatie met de ondersteunende producten direct zichtbare resultaten.