De nieuwe MEDCOS website is live!

Met grote trots presenteren wij de vernieuwde MedCos website. Ben je MedCos Partner? Log dan zeker in op de MedCos VIP Area, deze mag u niet missen!

Behandeling van huidtype IV en V met IPL

Medcos IPL microdermabrasie definitief ontharenMet de MedCos IPL HighEnergy Pro kunnen ook uitstekende ontharingsresultaten behaald worden bij huidtype IV en V. Door de geavanceerde koeling en de korte pulsduur is de MedCos IPL HighEnergy Pro zeer geschikt voor bijvoorbeeld Indische huidtypes.

 

3 redenen om voor de MedCos IPL methode te kiezen

Medcos IPL microdermabrasie definitief ontharenDe MedCos IPL methode onderscheidt zich op zeer veel aspecten van alle andere IPL systemen. De belangrijkste redenen hiervoor zijn:
1. de kwaliteit van de behandeling is gewaarborgd door een compleet zelfregulerend systeem en een professioneel opgeleide behandelaar
2. tijdens de behandeling hoeft geen gel gebruikt te worden
3. doordat de MedCos Partner snel en makkelijk kan wisselen in verschillende formaten van diafragma’s is een behandeling zeer snel, tot wel 3 keer sneller dan met een andere machine. Neem contact op met een MedCos Partner en deze kan u hier tijdens een gratis intakegesprek alles over uitleggen en laten zien.

MicroSkinPolish voor alle huidtypen

Medcos IPL microdermabrasie definitief ontharenDe MicroSkinPolish 3-in-1 totaalbehandeling is geschikt voor alle huidtypen. Bij zowel de lichte als de donkere huid worden schitterende resultaten behaald. Uw huid gaat weer stralen! Neem contact op met een MedCos Partner en deze kan u er alles over vertellen.