MedCos MicroSkinPolish

Om uw klanten een gelijkwaardig alternatief te bieden voor een chirurgisch-cosmetische ingreep, is er de MedCos MicroSkinPolish. Dit zeer onderscheidende apparaat gaat een stap verder dan andere apparatuur voor huidverbetering. De drie-in-één-behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing levert in combinatie met de ondersteunende producten direct zichtbare resultaten. Dit cosmetische apparaat is de aanvulling voor in uw salon. Uw klanten hoeven niet meer naar de cosmetisch arts, aangezien dit apparaat zorgt voor huidverbetering zonder dat de klant onder het mes moet. Wilt u graag dit huidverbeteringsapparaat kopen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op!


MedCos MicroSkinPolish Huidverbetering

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat is niet meer nodig, want uw gecertificeerde MedCos Partner bereikt een geweldig resultaat en dat op een milde en pijnloze manier… met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling – The next generation of skin improvement!

Meer informatieIPL-3_Crop


MSP-Machine_1

1. Dieper bereik Lasers

Dankzij de Cold Laser kan de huid het hyaluronzuur optimaal opnemen waardoor een herstel van volume en elasticiteit gecreëerd wordt. Ook wordt de bloedsomloop en cel-metabolisme gestimuleerd en fijne oneffenheden zullen vervagen. Tijdens deze stap krijgt de ‘batterij’ van de cellen als het ware een kick om weer optimaal te functioneren.

MSP-laserbereik_1

2. Zeshoekige kristallen

De kristallen waarmee gewerkt wordt zijn zo geslepen dat deze een optimaal resultaat geven en de huid niet beschadigen.

MSP-Kristallen_1

3. Optimale spuitkop

Doordat de spuitkop en opzetstukjes op elkaar afgestemd zijn komen de kristallen rechtstreeks op de huid. In de weg naar de huid botsen deze niet op de huid of tegen de zijkant aan, iets dat bij veel andere systemen wel zo is, waardoor de kristallen bij ons hun originele formaat behouden alvorens deze de huid raken.

MSP-Spuitkop_1


4. geen verstopte slangen

Door de sterke druk van de pomp en de speciale ‘voering’ van de slag verstopt de slang van de microdermabrasie niet.

MSP-Slangen_1

5. krachtige pomp

In de MicroSkinPolish zit een zeer krachtige pomp. Door deze pomp kan de microdermabrasie licht en heel sterk ingesteld worden. Hierdoor kunt u vele indicaties effectief behandelen met een duurzaam resultaat.

6. Serums

De serums die gebruikt worden tijdens de MicroSkinPolish behandeling zijn allen gekeurd en gecertificeerd als very good.

MSP-serums_1

7. Draadloze handhelds

De handhelds van de low level laser en polisher zijn draadloos. Hierdoor bent u heel flexibel en heeft u geen last van in de weg zittende snoeren.

MSP-handhelds_1


Waarom de MedCos MicroSkinPolish?

In een stap-voor-stap-behandeling zorgt deze combinatie voor ongekende resultaten op het gebied van huidverbetering voor uw klanten. De veiligheid en kwaliteit van de afzonderlijke technologieën zijn door internationaal wetenschappelijke onderzoeken onderbouwd. Het tijdens stap 2 te gebruiken MedCos hyaluronzuur en de tijdens stap 3 te gebruiken MedCos Polishing serum zijn beide door een onafhankelijk bureau, dermatologisch getest en gecertificeerd als ‘Very good’. Hierdoor hebben ze de hoogwaardige TUV-certificering ontvangen.

Voordelen MedCos MicroSkinPolish

  • de nieuwe norm voor huidverbetering garandeert een goed alternatief voor klanten die een chirurgische ingreep overwegen
  • 3 huidverbeterende behandelingen ineen
  • overtuigende en snelle resultaten op het gebied van huidverjonging en -verbetering
  • krachtig, veilig en zeer innovatief apparaat
  • u onderscheidt u van uw conculega uit de omgeving, omdat u met de MicroSkinPolish net een stap verder gaat dan de meeste anderen.

Meer weten?

U wilt als salonhouder ook gebruikmaken van de MedCos MicroSkinPolish? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Alle onze apparatuur wordt in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. De basis van alle activiteiten worden gevormd door kwaliteit, veiligheid en onderscheidenheid van de apparatuur en transparante voorlichting in de relatie met de MedCos Partners en hun klanten. Wij zijn een internationaal opererend Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van cosmetische apparatuur. U kunt zich als echte vakspecialist profileren door het bundelen van uw vakkennis en de expertise van MedCos. Heeft u vragen of wilt u voorzien worden van persoonlijk advies? Bel of mail ons en wij helpen u graag verder.

MSP (6)