MedCos IPL HighEnergy Pro

U wilt uw klanten altijd de best denkbare professionele oplossing bieden. Wij willen u graag helpen dat doel te bereiken. De MedCos IPL HighEnergy Pro is een zeer krachtig IPL-apparaat waarmee u bijzonder overtuigende resultaten behaalt bij uw klanten. Het is uitermate geschikt voor definitief ontharen, huidverjonging en -verbetering en bied echte oplossingen voor couperose, spider naevi en acne. Hierdoor is de MedCos IPL HighEnergy Pro een onmisbare aanvulling op de cosmetische apparatuur in uw salon.

Neem contact op!


MedCos IPL Haarverwijdering

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen.

Meer informatie

IPL Acne

Een rustige huid en een sterke vermindering van roodheid: de MedCos IPL-methode behandelt veilig en effectief vele vormen van acne.

Meer informatie


MedCos IPL Couperose- en Spider naevi-behandeling

Heeft u last van verwijde, rode bloedvaatjes in het gezicht of op de benen? Deze storende verwijde bloedvaatjes kunnen effectief behandeld worden door uw MedCos Partner.

Meer informatie

MedCos IPL Huidverjonging

Een collageen boost, een stevigere huid en een frissere uitstraling: de MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering.

Meer informatie


IPL-Machine_1

1. Touchscreen

De MedCos IPL is voorzien van een groot touchscreen beeldscherm. Hierdoor kunt u makkelijk de geprogrammeerde gegevens en instellingen bekijken en wijzigen.

IPL-Screen_1

2. Database

In de MedCos IPL zit een ingebouwde database. Met deze database kunt u iedere klant zijn eigen klantenkaart geven. In deze database staan al uw klantengegevens vermeld inclusief de gebruikte instellingen en behandeldata. Hierdoor kunt u altijd terug kijken op welke instellingen voorafgaande behandelingen behandeld is. Ook geeft het systeem de advies instellingen weer op basis van de door u ingevoerde klantgegevens.

3. Behandelkop

Er wordt gewerkt met een vaste behandelkop en losse diafragma’s. Tijdens de behandeling kan makkelijk en snel gewisseld worden van diafragma waardoor snel gewerkt kan worden. Zo kan bij ontharen gewerkt worden met een diafragma van 10cm2 of van 2cm2.

IPL-Behandelkop_1

4. Watergekoelde behandelkop

De gehele behandelkop van de MedCos IPL is watergekoeld. Dit houdt in dat er een continue waterstroom langs de IPL lamp loopt. Dit zorgt voor de koeling van de lamp.


5. Luchtgekoeld

Ook luchtkoeling is onderdeel van de MedCos IPL. De luchtkoeling wordt gebruikt om de condensatoren van de machine koel te houden.

IPL-Luchtkoeling_1

6. Condensatoren

De MedCos IPL beschikt over zeer sterke condensatoren. Door deze condensatoren kan de IPL een zeer hoog vermogen/ kracht opwekken. Hierdoor kan met de IPL zeer hoog behandeld worden.


IPL-Condensatoren_1

7. Simmermodus

Door de simmermodus heeft de machine geen reactietijd nodig. Als u een flits geeft zal de lamp deze direct vrijgeven en hoeft de lamp niet eerst opgeladen te worden. Hierdoor is de flits vanaf de eerste seconde effectief en krachtig.

IPL-Simmermodus_1

Als resultaat van 4+5+6+7

Door de combinatie van stappen hoeft er met de MedCos IPL geen gel gebruikt te worden tijdens de behandeling.

IPL-resultaat_1


Waarom de MedCos IPL HighEnergy Pro?

Menig mens vindt het vervelend om zicht continu te moeten scheren, waxen of epileren. MedCos biedt professionele apparatuur voor definitief ontharen. Als salonhouder is het slim om hier op in te spelen. We vertellen u graag meer over IPL haarverwijderingen en waarom deze apparatuur een echte aanwinst voor uw salon is.

Werking MedCos IPL apparaat voor ontharen

Het IPL ontharingsapparaat zet lichtenergie in de haarfollikel om in warmte-energie. De haarwortel kan hierdoor pijnloos en veilig vernietigd worden. Bent u als salonhouder op zoek naar een professioneel ontharingsapparaat? Het is aan te raden deze dan bij MedCos te kopen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige apparaat voor schoonheidssalons. Om een optimaal resultaat te bereiken zijn 5 tot 8 behandelingen nodig. Bij MedCos koopt u een IPL apparaat wat uitermate geschikt is voor definitief ontharen.

Meer mogelijkheden

Een IPL ontharingsapparaat bij MedCos kopen levert u nog een groot voordeel op. Zoals eerder benoemd kunt u De MedCos IPL HighEnergy Pro ook inzetten voor de behandeling van huidproblemen, zoals acne couperose en voor huidverjonging. U kunt met dit apparaat alle kanten op.

IPL apparaat kopen?

Bent u overtuigd geraakt van de vele voordelen die een IPL apparaat van MedCos met zich meebrengt? Koop deze dan via MedCos. Om optimaal gebruik te maken van uw apparatuur bieden wij u uitgebreide trainingen en opleidingen die ingaan op de theorie én praktijk en dankzij onze zeer effectieve marketingondersteuning haalt u het beste uit uw salon. Zo weet u als salonhouder precies op welke manier u het apparaat het beste kunt gebruiken

Voordelen MedCos IPL HighEnergy Pro:

  • zeer krachtig, met 190 Joules aan energie-output per flits
  • geen gebruik van gel tijdens de behandeling
  • door het grote behandeloppervlak van max 10 cm2 is een snelle behandeling gewaarborgd
  • overtuigende resultaten bij uw klanten
  • vijf behandelmogelijkheden met één apparaat
  • gebruiksvriendelijk dankzij touchscreen
  • uitstekende garantie en service condities
  • diverse financieringsmogelijkheden
  • opleiding en training door MedCos
  • meer comfort voor uw klant dankzij water- en luchtkoeling

IPL (9)
IPL (6)