Uitstekende klantenservice

Zeer snel leverbaar

Machines bewonderen in onze showroom

Definitief ontharen

Nooit meer last hebben van ongewenst lichaamshaar? Dat kan! Wanneer u kiest voor het definitief ontharen, blijft dit ook daadwerkelijk weg en hoeft u niet meer in de weer te gaan met een scheermes. Bij MedCos Skinsolutions bent u aan het juiste adres. De MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode zorgt er voor dat u nooit meer last heeft van stoppels of ingegroeide haartjes op uw oksel, bikinilijn of rug. Wie wil dat nou niet? Wij vertellen u meer over de methode om definitief te ontharen.

De beste methode voor het ontharen

Bij MedCos bent u aan het juiste adres voor het definitief ontharen. De methode werkt door middel van een puls van licht. Dit licht zorgt er voor dat de haarzakjes in uw lichaam vernietigd worden. De puls wekt namelijk warmte op waardoor dit mogelijk is. Doordat deze haarzakjes vernietigd worden, komen ze ook daadwerkelijk niet meer terug. De gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten. In totaal schatten wij ongeveer 8 behandelingen voor een optimaal resultaat. Wilt u dit resultaat ook behouden? Dan raden wij aan om nog eenmaal per jaar terug te komen.

Voordelen

Nooit meer last van ongewenste haargroei
Nooit meer last van stoppels
U hoeft niet meer te scheren, wasen of epileren
Een pijnloze behandeling
De beste systemen van MedCos
Na gemiddeld 8 behandelingen heeft u een haarreductie van 80%

Waarom MedCos?

MedCos Skinsolutions ontwikkelt en verkoopt exclusieve cosmetische apparatuur voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Deze apparatuur beschikt van de beste kwaliteit, waardoor voor u het beste resultaat mogelijk is. Daarbij wilt u natuurlijk behandeld worden met een zo spoedig mogelijk resultaat. Naast het definitief ontharen met de IPL methode kunt u bij ons ook terecht voor andere behandelingen, zoals cryolipolyse, huidverjonging of -verbetering, acné en couperose. Welke behandeling wilt u graag ondergaan?

Meer weten over definitief ontharen?

Wilt u meer informatie over het definitief ontharen? Bij MedCos kunt u terecht met al uw vragen. Onze specialisten vertellen u meer over de methode en de mogelijkheid tot het definitief ontharen. U kunt ons gerust even bellen of mailen naar info@medcos.nl of laat uw contactgegevens achter op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij voorzien u dan van een persoonlijk en deskundig advies, waardoor u precies weet welke behandeling het beste is voor uw problemen.

Contactinformatie

Energieweg 8
1271 ED Huizen
The Netherlands

info@medcos.nl
+31 (0)35 695 60 90

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze apparatuur? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.