IPL Huidverjonging

Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heeft u last van een grauwe, onrustige huid of couperose, acne, pigmentvlekken en rimpels? Een IPL behandeling biedt uitkomst. De MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, zodat de conditie van het bindweefsel sterk verbeterd. Het resultaat is een jeugdigere en vitale huid. Voor een optimaal resultaat combineert u deze IPL behandeling met de MedCos MicroSkinPolish behandeling. We vertellen u graag meer over deze innovatieve IPL behandeling voor huidverjonging

Vind een behandelaar!

Hoe werkt een IPL huidverjonging behandeling?

De huid neemt het licht van de MedCos IPL op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. De huid zal frisser en jonger tonen en de textuur van de huid verbetert zienderogen.

Huidverjonging-behandeling1_1
Huid voor de behandeling
Huidverjonging-behandeling2_1
Het hoogenergetische licht stimuleert de aanmaak van nieuw colageen en elastine.
Huidverjonging-behandeling3_1
Huid na de behandeling


Aantal IPL huidverjonging behandelingen

Tijdens de behandeling wordt de MedCos IPL op het huidoppervlakte geplaatst. Door achtereenvolgende flitsen wordt de huid behandeld. De huid neemt het licht van de MedCos IPL op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. Uw huid ziet er fris en jong uit. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden deze behandeling wekelijks te herhalen. De behandeling zelf duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden. Tussen de behandelingen zit een rustperiode van 1 tot 2 weken.

Huidverbetering en verjonging dankzij IPL

Dankzij de IPL huidverjonging behandeling zijn zeer goede resultaten te behalen. Rond het 25ste levensjaar begint de huid te verouderen. Eerste tekenen zijn rimpels, couperose en verslapping van de huid. Het collageen in de huid wordt minder. Ook invloeden van buitenaf zijn van invloed op het proces. Denk aan de zon, luchtvervuiling en roken. De laserbehandeling stimuleert de huid en geeft het die frisse uitstraling terug.

Vind een specialist bij u in de buurt

Geen huid is hetzelfde. Wij geven u graag advies over de geschikte behandelmethode voor uw huis. Wilt u deze veelbelovende IPL huidverjonging behandeling ook toe laten passen? Gebruik onze salonzoeker om erachter te komen welke salon bij u in de buurt MedCos partner is.

Vind een MedCos Partner bij u in de buurt
> Terug naar alle behandelingen