Consument

Bent u niet blij met uw gewicht en wilt u graag een cryolipolyse behandeling? Of heeft u op bepaalde plekken last van ongewenste haargroei en bent u geïnteresseerd in een ipl behandeling? Laat dit over aan een goed getrainde behandelaar die werkt met kwalitatief hoogstaande apparaten: voor een MedCos Partner dus. Deze is gecertificeerd na het succesvol afronden van een theoretische en praktische opleiding en beschikt over de hoogwaardige en veilige machines van het Nederlandse bedrijf MedCos. Voor welk probleem zoekt u een oplossing? Neem contact op met een MedCos partner bij u in de buurt.

Vind een behandelaar!


CRYOLIPOLYSE VET BEVRIEZING

De Body-wizard is een technisch hoogwaardig apparaat voor de reductie van vetcellen middels lokale bevriezing. De Body-wizard maakt gebruik van de bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen. Met de unieke Body-wizard is het vanaf nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen in een behandeling van circa 1 uur!

Meer informatieIPL-3_Crop

MedCos MicroSkinPolish Huidverbetering

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat is niet meer nodig, want uw gecertificeerde MedCos Partner bereikt een geweldig resultaat en dat op een milde en pijnloze manier… met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling – The next generation of skin improvement!

Meer informatieIPL-3_Crop


MedCos IPL Haarverwijdering

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen.

Meer informatie

IPL Acne

Een rustige huid en een sterke vermindering van roodheid: de MedCos IPL-methode behandelt veilig en effectief vele vormen van acne.

Meer informatie

MedCos IPL Couperose- en Spider naevi-behandeling

Heeft u last van verwijde, rode bloedvaatjes in het gezicht of op de benen? Deze storende verwijde bloedvaatjes kunnen effectief behandeld worden door uw MedCos Partner.

Meer informatie

MedCos IPL Huidverjonging

Een collageen boost, een stevigere huid en een frissere uitstraling: de MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering.

Meer informatieIPL (2)