De Body-Wizard Cryolipolyse

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat een cryolipolyse behandeling een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Wilt u een kwalitatief goed cryolipolyse apparaat kopen? Bij MedCos bent u aan het juiste adres.

Neem contact op!


Middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast, wordt het onderliggende vetweefsel gekoeld. Als vetcellen blootgesteld worden aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet. Dit zorgt ervoor dat de vetlaag geleidelijk aan dunner wordt. Het resultaat? Zichtbaar minder vet! Zones die behandeld kunnen worden de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. Deze afslankbehandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt, zelfs voor sporters die vet op een bepaalde zone maar niet wegkrijgen.

 


Cosbeau cleanser

Voorafgaand aan de Body-wizard cryolipolyse behandeling dient het te behandelen gebied gereinigd te worden met de Cosbeau cleanser. Deze cleanser is door zijn mildheid geschikt voor lichaam en gezicht. Het verwerkte kamille extract kalmeert de huid en maakt de cleanser verfrissend.

Cosbeau slimming serum

Na de Body-wizard cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones,
dus geschikt voor het gehele lichaam).

De bewezen actieve grondstoffen in het Cosbeau slimming serum:

  • Hibiscus esculentus extract | Voor een versteviging van de huid
  • Spirulina | Verstevigt en herstructureerd de huid
  • Cafeïne en carnitine | Stimuleert de vetafbraak
  • Soja | Remt de vorming van nieuwe adipocyten (dat zijn cellen die verantwoordelijk zijn voor de vetopslag), bevordert de vetafbraak en verbetert de sterkte, stevigheid en gladheid van de huid
  • Citrus auranthium amara fruit extract | Hydrateert en heeft een gladmakende werking op de huid
  • Hyaluronzuur | Vermindert de rimpelvorming van de huid

Hoe voelt het?

Een gelpad wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De huid wordt vervolgens met en applicator vacuüm gezogen. Dit kan voor een trekkend gevoel zorgen. Na de behandeling wordt de huid gekoeld. Dit voelt in het begin koud aan, maar verdwijnt na een minuut of tien en gaat over in gevoelloosheid. Tijdens de sessie lezen mensen vaak een boek, doen een dutje of gaan internetten.

Waar gaat het vet naar toe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Na een periode van 2 tot 4 maanden is er een goed resultaat zichtbaar. Het lichaam blijft nog 4 tot 6 maanden doorgaan met het afvoeren van vetcellen die zijn afgebroken zijn. Doorgaans is men na 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. Zolang er vet aanwezig is kan de cryolipolyse behandeling uitgevoerd worden. Tussen de behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. MedCos adviseert, afhankelijk van de levensstijl, een onderhoudsbehandeling van één maal per jaar.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Cryolipolyse apparaat kopen

U wilt als salonhouder ook de beste resultaten voor uw klanten behalen en ons cryolipolyse apparaat kopen? Dat kan! Onze afslankapparatuur is een ware aanvulling voor uw salon. Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs van ons cryolipolyse apparaat? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer.