Uitstekende klantenservice

Zeer snel leverbaar

Machines bewonderen in onze showroom

Cryolipolyse

Cryolipolyse is onder verschillende mensen bekend als droommethode wat betreft het vet verwijderen. Allereerst: wat is cryolipolyse? Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen. Meer weten over de cryolipolyse behandeling? Wij vertellen u er meer over.

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wilt u overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake voordat dit wordt vastgesteld. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 8 tot 12 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de behandeling kunt u gewoon iets doen wat u zelf wilt. Ga bijvoorbeeld rustig liggen met uw ogen dicht of u kunt een spelletje spelen op uw telefoon. Het is maar net wat u zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De voordelen van cryolipolyse

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen;
  • De behandeling is geheel pijnloos;
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar;
  • Er wordt op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid genomen van vetcellen;
  • U kunt afslanken waar u maar wilt;
  • Het is effectief!

Wie is MedCos?

MedCos Skinsolutions ontwikkelt en verkoopt exclusieve cosmetische apparatuur voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. De apparatuur van MedCos kunt u bestellen via onze online webshop. Niet alleen ontvangt u dan de beste apparatuur, maar wordt er direct een training aangeboden, zodat u precies weet hoe u alles moet gebruiken. U wordt dan getraind door een ervaren trainster. Ook beschikt MedCos over een compleet eigen technische dienst, waardoor zij voor u klaar staan wanneer u problemen in uw eigen salon ondervindt.

Wat doet MedCos nog meer?

Naast de cryolipolyse behandeling kunt u bij MedCos ook terecht voor andere behandelingen, zoals ontharen, huidverjonging, acné, couperose en huidverbetering. Daarnaast bieden wij dus verschillende soorten apparatuur voor uw eigen salon. Benieuwd naar onze partners? Op onze pagina voor partners vindt u enkele partners aan het woord, waardoor u een beter beeld krijgt.

Meer weten over de cryolipolyse behandeling?

Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren goed te weten wat de cryolipolyse behandeling inhoudt. Daarom willen wij u graag voorzien van meer informatie, indien u er over nadenkt om de cryolipolyse behandeling te ondergaan of wanneer u gewoonweg een aantal vragen heeft. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer +31 (0)35 695 60 90 of stuur even een mailtje naar info@medcos.nl. Ook kunt u via onze contactpagina uw gegevens achterlaten. Wij staan u vervolgens zo spoedig mogelijk te woord om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u de cryolipolyse behandeling ondergaan om uw vet te bevriezen zonder dat u een operatie hoeft te ondergaan? Dan kunt u via onze website op zoek gaan naar een cryolipolyse behandelaar in de buurt. Wij hebben namelijk verschillende behandelaars als partner.

Contactinformatie

Energieweg 8
1271 ED Huizen
The Netherlands

info@medcos.nl
+31 (0)35 695 60 90

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze apparatuur? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.