Uitstekende klantenservice

Zeer snel leverbaar

Machines bewonderen in onze showroom

Petra Schonbrodt, Undici Skin Care Institute in Schinnen

"Ik was al langer op zoek naar een uitbreiding van mijn lichaamsapparatuur. Wij hebben een doelgroep die niet per se een lange kuur wil, maar wel plaatselijk op vet wil werken. De kuur met de MedCos Body-Wizard Duo bestaat uit drie behandelingen, dat is niet heel lang qua behandeltijd en financieel aantrekkelijk voor onze klanten. Maar we zijn natuurlijk wel voorzichtig, in deze coronatijd. De actie was een mooie aanleiding om nú in te stappen en niet pas volgend jaar, het is een mooie deal.

Dankzij de actie hebben we het eerste jaar geen kosten, dat is fijn. Alles wat je kunt creëren buiten de aanschaf van de MedCos Body-Wizard Duo is hartstikke mooi meegenomen, dat geeft een veilig gevoel. Ik verwacht dat het apparaat rendabel is en dat we na een jaar zien dat het een goede investering is. De prijs/kwaliteitverhouding van de MedCos Body-Wizard Duo is top. Het apparaat geeft goede resultaten, voor de klant is het financieel aantrekkelijk en ook de aanschafprijs is niet skyhigh. Dat geeft een mooi verdienmodel."

Akke de Boer, Akke de Boer Lijfstijlstudio in Dronten

"In eerste instantie was ik alleen geïnteresseerd in het ontharingsapparaat, de MedCos IPL SHR. Maar dankzij deze deal heb ik ook gelijk mijn cryolipolyse-apparaat vervangen door de MedCos Body-Wizard Duo. Mijn oude apparaat moest ik vorig laten repareren en dat kostte 2.000 euro. Dat komt in de schoonheidsbranche vaak voor, dat je geen garantie hebt. Nu met MedCos heb ik 10 jaar garantie. Je weet zeker dat ze voor je klaar staan. Ik heb dus beide apparaten met korting aangeschaft.

MedCos is groot in een aantal apparaten en daarin verbeteren ze zich ook steeds. Met het ontharingsapparaat van MedCos kan ik bijvoorbeeld ook huidverbetering doen, er zitten veel meer mogelijkheden op. Ik vind dat deze leverancier met ons meedenkt, voor mij voelt dat goed."

Mireille van der Staal, Jolie Centrum voor Huidverbetering in Sas van Gent

"De kabinetsplannen hielden ons al een tijdje tegen - je wilt niet investeren in een nieuw apparaat dat vervolgens wordt verboden. Maar met de IPL SHR van MedCos mag je, ook als IPL in de salon verboden zou worden, wel blijven werken volgens de SHR-methode. In de brochure kwam een aantal bekende collega's aan het woord die er positief over waren. En MedCos is ook niet het minste bedrijf, het is al lang op de markt en de apparatuur is degelijk. Dat maakte de stap makkelijker.

We hadden een persoonlijk gesprek met MedCos, eerst over de MedCos IPL en daarna kwam ook de MedCos Body-Wizard Duo ter sprake; cryolipolyse vinden we ook al een hele tijd interessant. Gaandeweg werden mijn compagnon - mijn moeder Marly - en ik steeds enthousiaster en uiteindelijk besloten we die sprong in het diepe te wagen en voor allebei de apparaten te gaan.

Ik vind het een fantastische actie, het is ook voor hen gewaagd. Maar ze hebben zoveel jaar ervaring en ze weten waar ze het over hebben, dat geeft wel vertrouwen. Het was voor ons ook de aanleiding om voor twéé apparaten te gaan. De actie biedt ons de kans om eerst opbrengsten te genereren voordat je daadwerkelijk gaat betalen."

Merve Altintas, Merclinic in Rotterdam

"Ik vond het spannend, het is een groot risico. Maar dankzij de ondersteuning van MedCos durfde ik het aan. Zo hielpen ze met de marketing: 200 brochures, 5.000 flyers, e-mails, sms'jes, noem maar op. Ze hebben er alles aan gedaan om mij te helpen starten. Ik ben echt blij dat ik voor MedCos heb gekozen, het voelt allemaal zo goed aan. Ik had niet geweten wat ik had moeten doen als ik alleen het apparaat had gekocht.

Het loopt heel goed. Ik heb al tientallen behandelingen gedaan en heb al veel afspraken in de agenda voor de komende periode. Normaal gesproken zijn de eerste resultaten na 2 tot 4 maanden zichtbaar, maar ik houd klantcontact en ik hoor wel dat klanten na één behandeling al verschil zien. Iedereen heeft coronakilootjes en alle klanten zijn blij met de mogelijkheid om hiervan af te komen."

Blanca Oğuz, Infinity Beauty Clinic in Rotterdam

"De actie is aantrekkelijk voor klantenwerving; je kunt de klanten mooi iets extra's geven.

Ik ben er heilig van overtuigd dat het gigantisch goed gaat lopen hier. Ik kan het goed verkopen aan de klant. We hebben al een paar keer geoefend op elkaar en we zien bij ons allemaal verschil. Als je dat bij jezelf ziet, is het niet moeilijk om dat over te brengen aan de klant. Na de actie gaan we absoluut door. Je snijdt jezelf in de vingers als je het niet doet.

Hoe het loopt? We zijn natuurlijk nog maar net open, maar mensen reageren al onze berichten op Facebook en WhatsApp. Sommige willen informatie maar er zijn ook al aanmeldingen."