IPL Huidverjonging

Een collageen boost, een stevigere huid en een frissere uitstraling: de MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering. Voor een optimaal resultaat combineert u deze IPL behandeling met de MedCos MicroSkinPolish behandeling. Benieuwd hoe IPL huidverjonging precies werkt? We leggen het u graag uit, zodat u weet wat u te wachten staat.

Hoe werkt een IPL huidverjonging behandeling?

De huid neemt het licht van de MedCos IPL op waar het wordt omgezet in warmte. Dit proces stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine. De huid zal frisser en jonger tonen en de textuur van de huid verbetert zienderogen.

Huidverjonging-behandeling1_1
Huid voor de behandeling
Huidverjonging-behandeling2_1
Het hoogenergetische licht stimuleert de aanmaak van nieuw colageen en elastine.
Huidverjonging-behandeling3_1
Huid na de behandeling


Aantal behandelingen

Tussen de behandelingen ligt een periode van 1 à 2 weken, doorgaans is na enkele behandelingen al een duidelijke verbetering zichtbaar. De duur van een behandeling varieert van 10 tot 15 minuten. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Het is raadzaam om iedere 2 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan om het behaalde resultaat optimaal te houden.

Meer weten over IPL huidverjonging?

Gebruik onze salonzoeker
en vind een MedCos partner bij u in de buurt.

Vind een MedCos Partner bij u in de buurt
> Terug naar alle behandelingen